Urban Taupe Flexa muurverf Kopen? | Verfwinkel.nl (2024)

Urban Taupe gemengd door Verfwinkel.nl

Urban Taupe van Flexa is een uitstekende keuze als kleur voor jouw verf. Urban Taupe is een veelzijdige kleur die bijzonder populair is onder onze klanten. Dit komt onder meer doordat Flexa Urban Taupe goed samengaat met allerlei andere kleuren, maar ook doordat deze kleur past binnen verschillende soorten interieurs. Deze zachte grijsbruine kleur kan op muren en plafonds toegepast worden, maar ook op houten ondergronden zoals deuren en kozijnen.

Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over Urban Taupe van Flexa. We gaan dieper in op de kleurcode en de kleurenwaaier waarin deze kleur terug te vinden is. Ook vertellen we je meer over de andere kleuren waarmee je deze taupe kleur van Flexa kunt combineren. Daarnaast laten we je zien waar Urban Taupe van Flexa past en welke producten je in deze tint kunt laten mengen. Profiteer van een Flexa Urban Taupe aanbieding bij Verfwinkel.nl.

Urban Taupe kleurcode

Iedere Flexa Taupe heeft een kleurcode. Deze code is bedoeld om de kleuren uit de verschillende Flexa collecties mee te categoriseren. Dit maakt het gemakkelijker om een specifieke tint online te vinden. Zo ook als je een kleur voor jouw verf zoekt binnen onze online kleurenwaaier. De kleurcode van deze taupe is 3024. Voer kleurcode 3024 in via onze online waaier om verf van deze Urban Taupe kleur te laten voorzien. Onze specialisten mengen jouw verf met kleurenpasta’s van een hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat Flexa muurverf met Urban Taupe als kleur er oogstrelend uit komt te zien.

Taupe kleur RAL

Geregeld wordt aan onze verfspecialisten gevraagd of binnen de RAL collectie taupe terug te vinden is. Het RAL coderingssysteem is één van de populairste opties op het gebied van verfkleuren. Wellicht heb je zelf ook al wel eens gekozen voor een RAL kleur, bijvoorbeeld RAL 9001. Binnen de klassieke RAL kleuren is taupe niet terug te vinden. Wel is er een taupe binnen de RAL Design collectie terug te vinden. Hierbij gaat het om RAL 280 70 05, ook wel bekend als Taupe Grey.

Urban Taupe Flexa kleurenwaaier

Alhoewel je via een online kleurenwaaier Urban Taupe van Flexa kunt bekijken, wordt aangeraden om te kiezen voor een fysieke optie. Deze opties geven je de beste weergave van deze kleur. Zo ook als het gaat om Flexa taupe kleuren. Urban Taupe is een Flexa Creations kleur en is hierdoor terug te vinden binnen een Flexa Creations kleurenwaaier. Bekijk het kleurenpalet van Urban Taupe. Daarnaast kun je gebruik maken van een Flexa Urban Taupe tester. Deze Flexa Creations Urban Taupe kleurentester stelt je in staat om Urban Taupe op een muur of een stuk karton toe te passen. Zo zie je wat de uitstraling van Urban Taupe muurverf in het echt is.

Urban Taupe kleur combineren met andere tinten

De uitstraling van Flexa Urban Taupe muurverf kan omschreven worden als warm en neutraal. Neutrale kleuren gaan goed samen met andere tinten, en Urban Taupe van Flexa is geen uitzondering op deze regel. Verschillende soorten kleurcombinaties zijn mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor combinaties met varianten van dezelfde kleur, ook wel bekend als een ton sur ton combinatie. Je kunt hierbij kiezen voor Spacious Grey of Industrial Grey.

Maar ook een combinatie met andere neutrale kleuren is een mogelijkheid, bijvoorbeeld Fresh Linen of Sea Foam. Zoek je een kleurcombinatie die je niet zou verwachten, dan zijn de suggesties van de designers van Flexa iets voor jou: Urban Taupe met Olive Tree of Tender Clay. Wij houden daarnaast van de combinatie Urban Taupe met Early Dew. Je kunt allerlei kanten op met Urban Taupe verf. Ontdek nog veel meer mogelijke kleurcombinaties binnen ons aanbod.

Waar kun je deze taupe van Flexa toepassen?

Muurverf met Urban Taupe als kleur kun je op verschillende plekken in en rondom je woning toepassen. Een populaire optie is Urban Taupe Flexa in de woonkamer. Deze Flexa muurverf taupe variant past bij verschillende soorten interieurs, van modern tot landelijk. Urban Taupe van Flexa kan als basiskleur dienen voor felle kleuren, maar hierboven hebben we je laten zien dat een ton sur ton combinatie of een combinatie met andere neutrale kleuren ook een optie is. Qua glansgraad raden we aan om te kiezen voor Urban Taupe extra mat. Oneffenheden in de muur vallen zo minder op en er ontstaat een aangenaam, poederachtig effect.

Urban Taupe Flexa muurverf zorgt voor warme en rust binnen een ruimte. Dit maakt het tot een uitstekende woonkamer kleur, maar ook binnen andere vertrekken past deze kleur goed. Zo kiezen veel mensen voor Urban Taupe in de slaapkamer. De kalme look van deze tint draagt bij aan een betere nachtrust. Zo zie je maar hoe groot het effect van een verfkleur kan zijn op de omgeving. Dankzij de inherente rust die het uitstraalt, is Urban Taupe van Flexa een goede keuze voor je werkkamer. Je kunt beter je concentratie pakken. Daarnaast is Urban Taupe van Flexa een aanrader voor vertrekken zoals de badkamer, eetkamer, keuken, hal, zolderkamer, kinderkamer en meer. Zelfs buiten kun je Urban Taupe toepassen.

Kies deze Flexa Taupe kleur voor jouw verf

Zowel muurverf als lakken kun je Urban Taupe van Flexa als kleur geven. Dit is een Flexa Creations kleur die het best tot zijn recht komt als je een Flexa Creations verfproduct in deze tint laat mengen (alhoewel andere opties natuurlijk ook mogelijk zijn bij onze webshop). Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat en deze Flexa Creations Muurverf – Zijdemat. Maar ook een Flexa muurverf uit een andere productlijn is een optie. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat? Een Urban Taupe Flexa aanbieding is geregeld te vinden bij onze webwinkel.

Wil je materialen zoals hout of kunststof van verf voorzien, dan kies je voor een lak. Ook verschillende lakken kunnen in deze Urban Taupe kleur van Flexa gemengd worden. Wederom kun je hierbij kiezen voor producten uit de Flexa Creations productlijn zoals deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Maar ook andere lijnen van Flexa zijn een optie, zoals deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Zijdeglans. Deze producten zijn in verschillende glansgraden verkrijgbaar. Zo zijn er nog veel meer opties als je op zoek bent naar Urban Taupe muurverf of lak. Bekijk ons riante aanbod en bestel jouw verf nu.

Urban Taupe gezien in aflevering 4 van VTWonen seizoen 10?
Bij Verfwinkel.nl bestel je heel makkelijk lak of muurverf in deze kleur.

Zo werkt het!

STAP 1
Kies het gewenste product.
Zoek je glanzende verf of juist matte verf?
De meeste verf bestaat in een glanzende en een matte variant.

Zoek je verf voor de keukenmuur?
Dan adviseren we Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean of Sigmapearl Clean Matt.

Is de verf voor een muur in de slaapkamer?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Muurverf Extra-Mat.

Gaat het om verf voor deuren of kozijnen?
Dan kies je bijvoorbeeld voor Flexa Creations Lak Zijdeglans.

STAP 2
Rechts naast de afbeelding kies je het volume.
Kies hierbij voor een volume met Kleur.

Wil je weten hoeveel liter je moet bestellen voor jouw klus?
Kijk dan naar het rendement van het product.

STAP 3
Klik op het vakje onder Kies je kleur.
Vul Urban Taupein bij “Zoek een kleurnaam of -code”.
Klik op de gevonden kleur.
Klik linksboven op ✓ Selecteer.

Jouw kleur wordt weergegeven in het vakje onder “Kies je kleur”.
Controleer of hier de juiste kleur staat.

STAP 4
Kies het aantal dat je wilt bestellen.

STAP 5
Vervolgens kies je voor "Toevoegen aan winkelwagen".

Urban Taupe Flexa muurverf Kopen? | Verfwinkel.nl (2024)

FAQs

Welk kleurnummer is Urban taupe? ›

Vergeet niet dat niet alle taupekleuren hetzelfde zijn, dus controleer goed of u het product Urban Taupe van Flexa Creations krijgt met kleurcode 3024. Er zijn namelijk kleuren die hier erg op lijken ook van RAL zoals de RAL-7044.

Welke kleur past bij Urban taupe Flexa? ›

Deze kleur is een combinatie van grijs en bruin. Taupe kan goed gecombineerd worden met andere tinten. Vooral in combinatie met felle kleuren, natuurlijke kleuren en pasteltinten doet deze kleur het goed.

Welke RAL kleur is taupe? ›

Er zijn geen specifieke RAL taupe kleuren. Er is dus geen RAL kleur met taupe als naam. Wel zijn er binnen de RAL Classic collectie een aantal tinten te vinden die sterk aan muurverf met een taupe kleur doen denken. Een goed voorbeeld hiervan is RAL 1019 grijsbeige.

Is taupe een warme kleur? ›

De kleur taupe heeft ondanks dat er veel grijs en bruin in verwerkt is een warme uitstraling. Zeker een taupe muurverf zal de ruimte een gezellige, warme en natuurlijke uitstraling en sfeer geven. Taupe is een warme kleur. In Taupe zien veel mensen een zandkleur die je goed kunt combineren met andere warme kleuren.

Welke kleuren kun je combineren met taupe? ›

^ Je kunt taupe goed combineren met andere neutrale kleuren zoals bijvoorbeeld beige, bruin, kiezelkleur, donkerblauw, zwart, jeanskleuren, wittinten, grijs, zilver, goud. Of juist met meer sprekende basiskleuren.

Welke kleur past op taupe? ›

Dit komt omdat taupe een neutrale en tijdloze basiskleur is en daardoor heel goed kan combineren met wit, grijs en zwart maar ook met een gedurfde en persoonlijke accentkleur zoals geel, rood, blauw, groen, paars, oranje, roze, turquoise of petrol.

Welke muurverf past bij taupe? ›

Taupe is een populaire kleur voor interieurs. ​De taupe kleur, die ook wel leverkleur of greige genoemd wordt, is een subtiele, rustige kleur die met vrijwel elke tint gecombineerd kan worden. Bovendien is het een basiskleur, waardoor elke stijl taupe aankan.

Welke kleur gordijnen bij taupe muur? ›

Met het interieur van uw woning kunt u contrast creëren. Kies bijvoorbeeld voor donkere gordijnen bij een witte muur zodat dit elkaar benadrukt. Bij een grijze muur of taupe muur is het mooi om te kiezen voor een uitgesproken kleur gordijn. Het accent ligt dan op de gordijnen en maken deze tot een echt pronkstuk.

Hoe ziet de kleur taupe eruit? ›

De kleur taupe is een combinatie van grijs en bruin. Deze neutrale aardetint muurverf kan variëren van licht naar donker en van koel naar warm. De licht taupe kleur 'Limestone' is een neutrale, bijna witte tint muurverf.

Welke kleur taupe op muur? ›

Taupe met zwart, wit en donkerbruin zoals Fading Horizon zorgt voor een krachtige uitstraling en een beetje subtiel metaal zoals goud/messing maakt het direct elegant. De paarsachtige kleur taupe Heart Wood combineer je ook mooi met paars/roze/nude tinten voor een vrouwelijke en hotel chique sfeer.

Kun je RAL 9010 en 9016 combineren? ›

Ral 9010 en Ral 9016 combineren

Omdat beide kleuren wittinten zijn, zijn ze makkelijk te combineren met iedere kleur na keuze. Ral 9010 en Ral 9016 zijn beide verkrijgbaar in muurverf, en lakverf voor zowel binnen als buiten.

Is taupe bruin? ›

Taupe is een warme, grijsbruine kleur die ook wel leverkleur genoemd wordt. De naam komt uit het Frans en verwijst naar de vachtkleur van de mol. Het is een neutrale kleur die zich daardoor goed laat combineren met andere kleuren zowel in je interieur als in je kleding.

Kan grijs met taupe? ›

Grijs combineren met taupe

Door grijs en taupe samen te gebruiken, creëer je een harmonieus en gelaagd kleurenpalet dat zowel modern als tijdloos aanvoelt.

Welke kleur is 7015? ›

RAL 7015 is een grijstint die wordt omschreven als 'leigrijs'. Deze kleur neigt naar antraciet (zoals de RAL 7016) maar heeft een lichtere tint.

Wat voor kleur is 7035? ›

RAL 7035 Lichtgrijs
Kleurnaam Engels:Light grey
Kleurnaam Frans:Gris clair
Kleurnaam Italiaans:Grigio luce
Kleurnaam Spaans:Gris luminoso
LRV (light reflectance value):58,34
1 more row

Welke kleur is 7035? ›

Welke kleur is RAL 7035? RAL 7035, oftewel lichtgrijs, is alles behalve saai. Deze prachtige grijstint is zeker geen standaard kleur en past bij een moderne woning. Deze kleur is zeker niet saai maar is ook geen aanwezige kleur.

Welke kleur is 5011? ›

RAL 5011 is Staalblauw en zoals de naam het al zegt, is dit een donkere en diepe kleur blauw. Onbewust heb je RAL 5011 al vaak gezien, dit prachtige Staalblauw is populair voor voordeuren en kozijnen.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6141

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.