Kärcher K 7 PREMIUM SMART CONTROL HOME tlaková myčka Napřímený Elektrický 600 l/h (2024)

Kärcher K 7 Premium Smart Control Home 1.317-233.0

Tlaková myčka K 7 Premium Smart Control s Bluetooth připojením. tlakovou pistolí G 180 Q Smart Control a pracovním nástavcem Multi Jet 3 v 1. Kompatibilní s Bluetooth.


Tlaková myčka K 7 Premium Smart Control Home nabízí snadné připojení k mobilní aplikaci přes Bluetooth. Uživatel je podporován prostřednictvím mobilní aplikace Kärcher Home & Garden s praktickými tipy, triky a nastavením při čištění v různých situacích a při čištění různých objektů. Mobilní aplikace poskytuje užitečné funkce, jako je aplikační poradce pro ještě lepší výsledky, montážní pokyny a pokyny pro údržbu a péči. Zařízení disponuje režimem Boost pro zvýšení výkonu při čištění odolných nečistot. Vysokotlaká pistole G 180 Q Smart Control s LCD displejem a pracovní nástavec Multi Jet 3 v 1 nabízejí maximální kontrolu: tlak se nastavuje přímo na tlakové pistoli nebo se na tlakovou pistoli přenáší prostřednictvím mobilní aplikace. Na LCD displeji můžete zkontrolovat, která úroveň tlaku je nastavena, zda lze aktivovat zvýšení tlaku nebo zda je zařízení stále v klidovém režimu. Další výbavou je čisticí systém Plug ‘n’ Clean, vysoce kvalitní hliníková teleskopická rukojeť, parkovací poloha a snadno přístupné příslušenství. Sada Home obsahuje čistič povrchu T 7 a čistič kamene 3 v 1 1l. Včetně bubnu na navíjení hadice.

Připojení Bluetooth pro mobilní aplikaci Kärcher Home & Garden
Mobilní aplikace Kärcher Home & Garden z vás udělá a na čištění. Využijte všech našich odborných znalostí Kärcher k dosažení dokonalých výsledků čištění.

Režim Boost pro extra sílu při řešení nečistot
S extra výkonem režim Boost zvyšuje účinnost čištění a šetří čas. Zajišťuje silné čištění skvrn v případě odolných nečistot.

Tlaková pistole Smart Control s pracovním nástavcem Multi Jet 3 v 1
Tlaková pistole s LCD displejem a tlačítky pro regulaci tlaku nebo dávkování čisticího prostředku. Rotující nástavec Multijet 3 v 1 obsahuje tři různé trysky pro snadnou výměnu.

Hadicový naviják pro pohodlnou manipulaci
Vysokotlaká hadice je optimálně chráněna a skladována bez velkého prostoru. Nízké těžiště pro bezpečné umístění i na šikmých površích.

Tlak (bar/MPa) 20 - max. 180 / 2 - max. 18
Průtok (l/h) max. 600
Plošný výkon (m²/h) 60
Teplota přívodní vody (°C) max. 60

Technický popis:

  • Příkon (W): 3 000 W
  • Barva: Žlutá
  • Hmotnost: 18 kg
  • Rozměry (mm): 459 x 330 x 666
  • EAN: 4054278786568

Obsah balení:
T7 čistič povrchů
Čistič kamene a fasád, 3v1, 1l
Vysokotlaká pistole, G 180 Q
Vysokotlaká hadice
Teleskopické madlo
Integrovaný vodní filtr
Adaptér připojení
Multi Jet 3 v 1


Verze:Model 2021| Název stylu:With winder and with accessories

Vysokotlaký čistič Kärcher k 7 premium smart control home: s připojením k aplikaci Bluetooth - výkonné čisticí řešení - včetně navijáku hadice a sady pro domácnost Žádný vysokotlaký čistič ještě nebyl tak chytrý Vysokotlaké čističe kärcher smart control jsou první vysokotlaké čističe s připojením Bluetooth. Je to poprvé, kdy používáte svůj Kärcher. Díky chytré technologii si můžete zvolit různé oblasti použití. Aplikace navrhuje doporučená optimální nastavení pro každé použití, která lze přenést do vysokotlakého čističe. Poradce pro nastavení nabízí také praktické tipy. Brilantní čištění díky síle vody Čím více vody a čím vyšší tlak, tím lepší čisticí výkon. S plošným výkonem až 60 m²/h patří vysokotlaké čističe k 7 od společnosti kärcher do nejvyšší třídy. Ať už se jedná o čištění fasád, omšelých povrchů nebo stěn, je to ideální řešení. Ať už chcete čistit schody, zahradní nábytek, auta, karavany nebo jízdní kola, jsou tím nejvýkonnějším řešením. Výhody, které dělají rozdíl Aplikace kärcher home & garden: užitečné tipy a triky pro optimální čištění, přizpůsobené čištěnému objektu. Inteligentní ovládání pistole: cílený proud, který lze nastavit pouhým otočením / tlak pohodlně viditelný na displeji a nastavitelný prostřednictvím aplikace nebo přímo na pistoli. Systém čištění Plug n Clean: rychlá a snadná výměna čisticího prostředku. Výsuvná hliníková rukojeť: pohodlná přeprava, skladování šetřící místo a práci. Systém rychlého připojení: šetří čas odejmutím a připojením vysokotlaké hadice k přístroji jediným kliknutím. Zatímco ostatní výrobci běžně vyrábějí univerzální nebo vzduch*em chlazené motory, společnost kärcher vyniká skutečnou a velmi relevantní konkurenční výhodou: výkonnými a robustními vodou chlazenými motory

Vysokotlaký čistič Kärcher: Srovnání výkonu: K 7 Premium SC Home

Úklid je pro nás největší výzvou na světě. Od založení naší společnosti v roce 1935 se snažíme, aby byl svět lepší a čistší.

o naší inovační síle svědčívíce než 600 patentů. Lidé jsou vždy v centru pozornosti. Ať už soukromě, nebo profesionálně:

Chceme pro vás svými výrobky a službami něco změnit.

Nejvýznamnější produkty

Oceněný

Přebíráme zodpovědnost ? naše angažovanost v oblasti udržitelného rozvoje byla oceněna Německou cenou za udržitelný rozvoj.

Získat hodnotu

Od Mount Rushmore po kolínskou katedrálu: od roku 1980 jsme vyčistili více než 160 budov a památek po celém světě.

Na naše spotřebiče poskytujeme 24měsíční záruku na výrobek. U vybraných výrobků lze tuto dobu prodloužit až na 60 měsíců.

Delší doba trvání - náš servis

Díky našemu servisu oprav a náhradních dílů můžete své spotřebiče používat po dlouhou dobu. Většina našich náhradních dílů pochází z naší vlastní výroby. To vám zaručuje kvalitu značky Kärcher.

Živě - čekáme na vás zde

Máte nebo potřebujete pomoci s našimi výrobky? Rádi vám poradíme v našich centrech Kärcher a prodejních a servisních místech po celém Německu.

Příkon

Frekvence vstupního střídavého napětí

50 Hz

Spotřeba

3000 W

Vstupní střídavé napětí

230 V

Vzhled

Otočná kolečka

Ano

Rozsah tlaku

Vysokotlaký

Napájecí zdroj

Elektrický

Barva

Černá

Formát

Napřímený

Délka hadice

10 m

Vodní filtr

Ano

Hmotnost a rozměry

Hloubka

459 mm

Šířka

330 mm

Hmotnost

18,1 kg

Výška

666 mm

Údaje o balení

Čištění povrchu

Ano

Hadicový naviják

Ano

Hmotnost včetně balení

26,2 kg

Nástavec v ceně

Ano

Výkon

Maximální průtok

600 l/h

Maximální plošný výkon

60 m²/h

Minimální provozní tlak

20 bar

Nastavitelný tlak

Ano

Maximální provozní tlak

180 bar

Maximální teplota vody

60 °C

Navíjení hadice: Ano
Pracovní tlak (max. ): 180 bar
Pracovní tlak (min): 20 bar
Vstupní frekvence střídavého proudu: 50 Hz
Délka kabelu: 10 m
EAN: 4054278786568
Vodní filtr: Ano

Hloubka výrobku: 459 mm
Kód výrobce: 1.317-233.0
Barva výrobku: černá, žlutá
Přepravní kolečka: Vhodné pro: Ano
Připevněné kopí: Ano
Maximální teplota vody: 60 °C
Maximální pokrytí plochy: 60 m²/h
Vstupní napětí: 230 V
Zatížení: 3000 W
Zařízení pro čištění povrchu: Ano
Nastavitelný tlak: Ano
Šířka výrobku: 330 mm
Maximální průtok: 600 l/h
Uspořádání: ve svislé poloze
Hmotnost výrobku: 18,1 kg
Hmotnost včetně obalu: 26,2 kg
Výška výrobku: 666 mm
Tlakový rozsah: Vysoký tlak
Zdroj energie: Elektřina

Pokud se rádi staráte o každý detail ve své domácnosti a vlastníte nejnovější produkty, které vám usnadní život, zakupte si hydraulický čistič Kärcher 1.317-233.0 3000 W 180 bar za nejlepší cenu. Barva: žlutočerná Tlak: 180 barů Výkon: 3000 W Provedení: vertikální Délka potrubí: 10 m Napětí: 230 V Frekvence: 50 Hz Maximální teplota: 60º C Typ zástrčky: EU zástrčka Průtok vody: 600 l/H

Kärcher K 7 Premium Smart Control Home - Vysokotlaký čistič

Kärcher K 7 PREMIUM SMART CONTROL HOME tlaková myčka Napřímený Elektrický 600 l/h (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6231

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.